Köpvillkor STÅLMAX 

Aktiebolag eller privatpersoner med F-skattsedel
Vi säljer till aktiebolag eller privatpersoner med F-skattsedel. Vi har inte möjlighet att sälja till privatpersoner utan F-skattsedel.

Leveransvillkor och frakt
Priserna gäller exklusive mervärdesskatt, DAP angiven leveransdress med fraktkostnad enligt, vid varje gällande tillfälle, gällande prislista, Incoterms 2010. Vi levererar bara till leveransadresser inom Sverige. Vi fakturerar bara kunder med svenskt organisationsnummer.

Fraktkostnad
Din fraktkostnad beräknas utifrån vikten på de varor du beställer och avståndet från vårt lager i Jönköping till din leveransadress, se Fraktkostnad och leverans. Innan du bekräftar din order ser du orderns fraktkostnad i kassan. Vi förbehåller oss rätten att debitera tilläggsavgifter eller extraordinära merkostnader samt att beräkna frakten på annat sätt än vad som anges i prislistan. Leveransdagens priser för frakt gäller. I övrigt gäller våra Allmänna leveransbestämmelser. Vår bekräftelse krävs innan leveransavtal kan anses föreligga.

Betalningslösningar och villkor
Aktiebolag kan välja att betala med kort eller faktura. Privatpersoner med F-skattsedel betalar med kort. 
Vid faktura, 30 dagar netto säljaren tillhanda räknat från fakturadatum. Om betalning ej erläggs i rätt tid, debiteras dröjsmålsränta enligt räntesats som med tolv procentenheter överstiger vid varje tidpunkt gällande Riksbankens referensränta. 
Vid kortbetalning sker betalning omedelbart.

Returer
Endast efter särskild överenskommelse. Returavdrag 25 %, minimum 300 kr. Produkter som är beroende av dokumenterat chargenummer tas inte i retur om dessa uppgifter saknas.
 

STÅLMAX - Billig plåt åt alla 

Vi är en grossist som säljer prima stålplåt, till bra pris åt alla, med snabba leveranser från vårt lager i Jönköping. Våra kunder är aktiebolag eller privatpersoner med F-skattsedel.

STÅLMAX är en leverantör av stål med uppdrag är att ge dig ett billigare, snabbare och enklare sätt att köpa prima plåt. Via vår webbutik kan du enkelt hitta den plåt du behöver, du ser direkt om vi har den på lager och vad plåten kostar dig per kg eller per styck. Vi har en rak prissättning, vilket betyder att alla våra kunder har samma pris, oavsett om du är en stor eller en liten kund. Du slipper lägga ner tid på förhandlingar med säljare och trassliga prislistor.
Till vårt lager i Jönköping köper vi in stora volymer plåt direkt från kända stålverk och stålleverantörer som vi själva har kvalitetsbedömt och godkänt. Hos oss betalar du inte för dyra säljare och fina lokaler, vi lägger istället våra resurser på kundservice, lagerhantering och inköp.

Allt för att ge dig så låga priser och så bra service som möjligt.

 
Betalningslösningar

Faktura
Kort