Reklamation och returer 

Reklamation
Har du köpt en defekt plåt? Dokumentera gärna felet med text och bild, vänd dig till kundtjänst för vidare hjälp med reklamationen.
Om du kan visa att kvaliteten är felaktig förbinder vi på STÅLMAX oss att i första hand byta ut sådan plåt eller i andra hand kreditera dig med motsvarande belopp. Plåt som är beroende av dokumenterat chargenummer tas inte i retur om dessa uppgifter saknas.
Du som kund är ansvarig för att returnera den felaktiga varan till STÅLMAX. Några andra anspråk på ersättning än fel på produkten beaktas inte. För mer information och hjälp med din reklamation, kontakta vår kundtjänst, ring oss: 0910 - 58 59 58 eller e-posta oss: kundtjanst@stalmax.se.

Returer
Endast efter särskild överenskommelse. Returavdrag 25 %, minimum 300 kr. Produkter som är beroende av dokumenterat chargenummer tas inte i retur om dessa uppgifter saknas.
 

STÅLMAX - Billig plåt åt alla 

Vi är en grossist som säljer prima stålplåt, till bra pris åt alla, med snabba leveranser från vårt lager i Jönköping. Våra kunder är aktiebolag eller privatpersoner med F-skattsedel.

STÅLMAX är en leverantör av stål med uppdrag är att ge dig ett billigare, snabbare och enklare sätt att köpa prima plåt. Via vår webbutik kan du enkelt hitta den plåt du behöver, du ser direkt om vi har den på lager och vad plåten kostar dig per kg eller per styck. Vi har en rak prissättning, vilket betyder att alla våra kunder har samma pris, oavsett om du är en stor eller en liten kund. Du slipper lägga ner tid på förhandlingar med säljare och trassliga prislistor.
Till vårt lager i Jönköping köper vi in stora volymer plåt direkt från kända stålverk och stålleverantörer som vi själva har kvalitetsbedömt och godkänt. Hos oss betalar du inte för dyra säljare och fina lokaler, vi lägger istället våra resurser på kundservice, lagerhantering och inköp.

Allt för att ge dig så låga priser och så bra service som möjligt.

 
Betalningslösningar

Faktura
Kort